fbpx

Kicsoda Vas Timi?

“Na, még egy önjelölt üzleti tanácsadó.” – Most ezt gondolhatod.

Time Vas - Who is she?

ezt az utat jártam be 15 év alatt

A legelső kis vállalkozásom 19 évesen alapítottam (most 34 vagyok). Akkoriban még egyetemre jártam, és a szüleimmel éltem. Mivel angol szakos voltam, és mindig is imádtam tanítani, ezért elkezdtem angolt tanítani a szüleim házának vendégszobájában. Felújítottam, és berendeztem mini osztályteremnek. Az első diákok elég gyorsan megérkeztek. 3 hónap múlva már napi 10-12 órát dolgoztam, plusz tanultam a vizsgáimra. 2 évvel később megalapítottam a városban az első nyelviskolámat, ami a környék vezető nyelviskolájává vált az első év végére.

Timea Vas - New Zealand journey

Mire 25 éves lettem, új kalandra vágytam! Exitáltam és eladtam a cégem. Ezek után teljesen egyedül elköltöztem Oxfordba, hogy másoddiplomát szerezzek. Ott találkoztam egy kedves fiúval (aki 4 évvel később a férjem lett, és azóta is nagy szerepet tölt be az életemben), akivel elköltöztünk egy évre Új-Zélandra. 2014 januárjában az Auckland-i Albert Parkban ültünk, mindössze 69 centtel a zsebünkben. Az volt az a pillanat, amikor eldöntöttük, hogy egy olyan online vállalkozást szeretnénk létrehozni, ami segít megvalósítani az álmainkat; hogy utazhassunk a világban, és hogy anyagilag szabadok legyünk

Ekkor jött a Don’t Panic Angol ötlete, ami végül Magyarország vezető, és Európa leggyorsabban növekvő angol nyelviskola hálózatává vált mindössze három év alatt, évi 600.000.000+ forint nettó árbevételt generálva.

A DPA 2014-ben kezdődött “one-man show”-ként, majd 2014 végére a férjem és az első munkatársunk is csatlakozott a vállalkozásomhoz. 2016 végére már 8 fős volt a csapatunk, 2017-ben pedig 12-en lettünk.

Egészen 2017-ig online nyelviskolaként működtünk, és 12 különböző kurzust értékesítettünk 42 országban világszerte. A kezdetek óta több, mint 100.000 tanfolyamot adtunk el.

2017-ben várandós lettem, de ragaszkodtunk hozzá, hogy megnyissuk az első offline nyelviskolánkat. A mai napig emlékszem, hogy 33 hetesen még álltam a létra tetején, és festettük a falakat. :)))

2018-ban megérkeztek az első franchise parterek, és azóta a DPA növekedése megállíthatatlan.

amire a legbüszkébb vagyok

ELSŐ ÉV A FRANCHISEBAN

9 iskola, 80 munkatárs, 250 milliós éves árbevétel, NextGen in Franchising nyertes Las Vegas-ban

MÁSODIK ÉV A FRANCHISEBAN

12 iskola, 120 munkatárs, 650 milliós éves árbevétel, cikk a Forbes magazinban, az Év Honlapja különdíjasa

HARMADIK ÉV A FRANCHISEBAN

A világ 100 legbefolyásosabb nője közé választottak a franchise iparágában, megkezdtük az európai terjeszkedést, exitáltam a cégemből, és a Kanári-szigetekre költöztünk, amit egy év szabadsággal kezdtünk meg.

Play Video

A 15 éves vállalkozói létem során felbecsülhetetlen tapasztalatot szereztem, amelynek segítségével meg tudom neked tanítani, hogy hogyan automatizáld a vevőszerző és üzleti folyamataidat, hogy anyagilag stabil, fizikailag és mentálisan is egészséges és kiteljesedett életet élhess.

SZAKTERÜLETEK, AMELYEKBEN SEGÍTENI TUDOK:

Amikor nem dolgozom, akkor a kisfiammal bandázok a legkirályabb játszótereken, utazom a családommal, túrázok a Teide vulkánon vagy épp tengerparti túraútvonalakat fedezek fel. A mottóm:

Every day is a holiday!

Az új tanácsadó cégemmel pedig egy másik nagy álmom is megvalósíthatom. A mentális egészség megőrzésének szószólójaként úgy döntöttem, hogy már a kezdetektől fogva a bevételünk 1%-át a jövőbeli alapítványomnak adományozom, amely a mentális egészség megőrzésére fogja tanítani a gyermemeket, már egészen kicsi kortól.

pillanatképek az életemből

interjúk velem

Milyen Timivel és a csapatával dolgozni?