fbpx

testreszabott gyorsítósáv neked és a BIZNISZEDNEK

Tervezzük együtt újra a vállalkozásod vevőszerző és üzleti folyamatait, hogy anyagilag stabil, egészséges és kiteljesedett életet élhess!

Olvastad már a sztorimat?

Ha még nem, akkor itt tudod elolvasni.

Röviden: 3 rövid év alatt felépítettem Európa leggyorsabban növekvő angol nyelviskola hálózatát, majd exitáltam belőle, és elköltöztem a napsütötte Kanári-szigetekre a kisfiammal és a férjemmel, hogy olyan életet élhessek, amilyet mindig is akartam.

Amire a legbüszkébb vagyok

első év a franchiseban

9 iskola, 80 munkatárs, 250 milliós éves árbevétel, NextGen in Franchising nyertes Las Vegas-ban

második év a franchiseban

12 iskola, 120 munkatárs, 650 milliós éves árbevétel, cikk a Forbes magazinban, az Év Honlapja különdíjasa

harmadik év a franchiseban

A világ 100 legbefolyásosabb nője közé választottak a franchise iparágában, megkezdtük az európai terjeszkedést, exitáltam a cégemből, és a Kanári-szigetekre költöztünk, amit egy év szabadsággal kezdtünk meg.

2017-ig online nyelviskola voltunk, és 12 féle kurzust és programot értékesítettünk 42 különböző országba. Azóta több, mint 100.000 tanfolyamot adtunk el világszerte.

De hogy eddig eljussak az életemben, rengeteg nehéz döntést kellett meghozzak a vállalkozásomban és a magánéletemben is. Mindent, amit tanítok az ügyfeleimnek, magam is átéltem és végigcsináltam; tapasztalatból beszélek.

Tudom, hogy milyen baromi nehéz, de közben mégis felemelő a saját vállalkozásod működtetni. Kezdetben olyan, mintha a gyermeked lenne. Gondoskodsz róla, sírsz felette, éjjel-nappal dolgozol rajta, keresztülmész a hullámvölgyeken, de a következő nap felébredsz, és csinálod újra.

Volt egy ötletet, és keményen dolgoztál. Életre kelt, és elkezdett pénzt termelni neked és a családodnak. Milyen menő már a vállalkozásod!

Hadd találjam ki. Azért lettél vállalkozó, mert:

az igazi szabadság nem azt jelenti, hogy azt csinálsz, amit akarsz, hanem azt, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz!

Nem kell a saját vállalkozásod rabszolgája sem lenned.

A vállalkozásod dolgozik érted, és nem fordítva.

Amíg a franchise birodalmamat építettem, voltak kiégéseim, majd depresszióval és pánikbetegséggel küzdöttem. 2-3 évig tartott, míg rájöttem, hogy mi volt az oka… Olyan feladatokkal és projektekkel kellett foglalkoznom, amit utáltam. A tanítás iránti szenvedélyem elvették tőlem. Akkor eldöntöttem, hogy újraépítem a cégem, a folyamatait és a szerkezetét, azért hogy visszanyerjem a motivációm, a lendületem és a tüzet. A cégem újraépítésével több szabadidőm, magasabb profitom, kevesebb stressz és jobb egészségem lett.

A 15 éves vállalkozói létem során felbecsülhetetlen tapasztalatot szereztem, amelynek segítségével meg tudom neked tanítani, hogy hogyan automatizáld a vevőszerző és üzleti folyamataidat, hogy anyagilag stabil, fizikailag és mentálisan is egészséges és kiteljesedett életet élhess.

Szakterületek, amelyekben segíteni tudok:

Mikor való neked az üzleti mentoring?

Milyen Timivel és a csapatával dolgozni?

"Hogyan működik nálad az üzleti mentoring?"

A 60 perces konzultációink alkalmával egy nagyon személyre szabott tervet kapsz, amelyen lépésről lépésre haladunk együtt a vállalkozásod automatizálása felé, hogy a felszabaduló idődben te utazhass, a családoddal lehess, visszanyerhesd a testi és lelki egészséged, elolvashasd a kedvenc könyved, kirándulhass vagy bármit, amit csak szeretnél. 

A legelső lépés egy ingyenes 15 perces intro call Zoom-on keresztül.

Ez idő alatt megnézzük, hogy tudunk-e együtt dolgozni, és hogy rám van-e szükséged.
Figyelem! Nem mindenkit vállalok el! Ha úgy érzem, hogy nem én vagyok a megfelelő szakember számodra, akkor őszintén el fogom mondani, és ajánlok valaki mást magam helyett.
Megvolt az intro call, és eldöntöttük, hogy szeretnénk együtt dolgozni.

Szuper! A legelső konzultációnk előtt kapni fogsz egy nagyon részletes üzleti kérdőívet. Látnom kell, hogy jelenleg hogy is áll a céged, így teljesen felkészülten érkezhetek az első konzultációnkra.

Minden konzultáció után kapni fogsz tőlem házi feladatot
egy könyvet elovasásra, egy stratégiát, amin dolgoznod kell, vagy például infót és adatokat kell begyűjtened bizonyos üzleti folyamatokról, kampányokról és projektekről a vállalkozásodban. Attól függően, hogy miben kéred a segítségem kapni fogsz tőlem személyre szabott vállalkozásfejlesztési és marketing sablonokat; például komplett kampányterveket, email marketing sablonokat, exceleket és folyamatleírásokat.
 

Általában kéthetente fogunk találkozni ZOOM-on.

Ha sürgős, akkor pedig hetente, amíg meg nem oldjuk a felmerülő problémát, vagy válaszd az egynapos intenzív csomagot.

Fontos információk:

Amennyiben 24 órán belül mondod le a konzultációt, az az alkalom felszámolásra kerül.

A mentoring csomagod díjának kiegyenlítése után, az első konzultációnak két héten belül meg kell történnie.

Mindig Zoom-on fogunk találkozni; kérlek, töltsd le és ismerkedj meg vele.

Play Video

MENTORING CSOMAGOK

Alakítsuk ki és automatizáljuk együtt a vevőszerző és üzleti folyamataidat, hogy anyagilag stabil, fizikailag és mentálisan is egészséges és kiteljesedett életet élhess.

mentoring kickstart

Ideális választás, ha nem tudod, hogy hol és hogyan indulj neki a vállalkozásod megreformálásának, de 100%-ig biztos vagy benne, hogy azonnal változásra van szükséged!

A csomag tartalmazza:

Időtartam

12 hét (konzultáció kéthetente)

497.000 Ft (bruttó)

mentoring pro

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik tudják, hogy milyen segítségre van szükségük a vállalkozásukban, és specifikusan arra a problémára szeretnének fókuszálni.

A csomag tartalmazza

Időtartam

24 hét (konzultáció kéthetente)

897.000 Ft (bruttó)

Mentoring intensive

Az a típusú vállalkozó vagy, aki a kivitelezést megoldja saját maga?
Ez az intenzív csomag egy fél napos (3 órás) konzultációt és tervezést tartalmaz. Együtt kialakítjuk a stratégiát, te pedig kivitelezed önállóan.

A csomag tartalmazza

Időtartam

egy fél nap (3 óra)

249.000 Ft (bruttó)

MENTORING vip

Szükséged van valakire, aki kézen fog, és segít felépíteni a teljesen automatizált vállalkozásod? Készen állsz arra, hogy teljesen átalakítsuk együtt a céged mindössze egy év alatt? Akkor ez a csomag a megfelelő számodra! A csapatommal készen állunk a kihívásra!

Hogyan működik a VIP szolgáltatás?

Először, egy teljes átvilágítást csinálunk a cégedben, hogy lássuk, hogy hol tart most.

Ezek után, átstruktúráljuk és szervezzük az üzleti és vevőszerző folyamatokat.

Végül pedig elkezdünk dolgozni a “felnőttkorú” vállalkozásodon, és elkezdjük működtetni az automatizációkat.

A szolgáltatás tartalmazza

nettó 3.490.000 Ft

készen állsz arra, hogy örökre megváltoztasd a vállalkozásod és az életed?

Jelentkezz egy intro call-ra, és ismerjük meg egymást!

Milyen Timivel és a csapatával dolgozni?