fbpx

8 napos exkluzív vállalkozói elvonulás Tenerifén

Tervezzük együtt újra a vállalkozásod vevőszerző és üzleti folyamatait, hogy anyagilag stabil, egészséges és kiteljesedett életet élhess!

Olvastad már a sztorimat?

Ha még nem, akkor itt tudod elolvasni.

Röviden: 3 rövid év alatt felépítettem Európa leggyorsabban növekvő angol nyelviskola hálózatát, majd exitáltam belőle, és elköltöztem a napsütötte Kanári-szigetekre a kisfiammal és a férjemmel, hogy olyan életet élhessek, amilyet mindig is akartam.

Amire a legbüszkébb vagyok

első év a franchiseban

9 iskola, 80 munkatárs, 250 milliós éves árbevétel, NextGen in Franchising nyertes Las Vegas-ban

második év a franchiseban

12 iskola, 120 munkatárs, 650 milliós éves árbevétel, cikk a Forbes magazinban, az Év Honlapja különdíjasa

harmadik év a franchiseban

A világ 100 legbefolyásosabb nője közé választottak a franchise iparágában, megkezdtük az európai terjeszkedést, exitáltam a cégemből, és a Kanári-szigetekre költöztünk, amit egy év szabadsággal kezdtünk meg.

2017-ig online nyelviskola voltunk, és 12 féle kurzust és programot értékesítettünk 42 különböző országba. Azóta több, mint 100.000 tanfolyamot adtunk el világszerte.

De hogy eddig eljussak az életemben, rengeteg nehéz döntést kellett meghozzak a vállalkozásomban és a magánéletemben is. Mindent, amit tanítok az ügyfeleimnek, magam is átéltem és végigcsináltam; tapasztalatból beszélek.

Tudom, hogy milyen baromi nehéz, de közben mégis felemelő a saját vállalkozásod működtetni. Kezdetben olyan, mintha a gyermeked lenne. Gondoskodsz róla, sírsz felette, éjjel-nappal dolgozol rajta, keresztülmész a hullámvölgyeken, de a következő nap felébredsz, és csinálod újra.

Volt egy ötletet, és keményen dolgoztál. Életre kelt, és elkezdett pénzt termelni neked és a családodnak. Milyen menő már a vállalkozásod!

Hadd találjam ki. Azért lettél vállalkozó, mert:

az igazi szabadság nem azt jelenti, hogy azt csinálsz, amit akarsz, hanem azt, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz!

Nem kell a saját vállalkozásod rabszolgája sem lenned.

A vállalkozásod dolgozik érted, és nem fordítva.

Amíg a franchise birodalmamat építettem, voltak kiégéseim, majd depresszióval és pánikbetegséggel küzdöttem. 2-3 évig tartott, míg rájöttem, hogy mi volt az oka… Olyan feladatokkal és projektekkel kellett foglalkoznom, amit utáltam. A tanítás iránti szenvedélyem elvették tőlem. Akkor eldöntöttem, hogy újraépítem a cégem, a folyamatait és a szerkezetét, azért hogy visszanyerjem a motivációm, a lendületem és a tüzet. A cégem újraépítésével több szabadidőm, magasabb profitom, kevesebb stressz és jobb egészségem lett.

A 15 éves vállalkozói létem során felbecsülhetetlen tapasztalatot szereztem, amelynek segítségével meg tudom neked tanítani, hogy hogyan automatizáld a vevőszerző és üzleti folyamataidat, hogy anyagilag stabil, fizikailag és mentálisan is egészséges és kiteljesedett életet élhess.

tÉMÁK, amelyeket érintünk az elvonulás során

Mikor való neked a 8 NAPOS ELVONULÁS

Milyen eredményeket ért el Dr. Szabó Orsolya, a Zsolya alapítója a segítségemmel?

"mire számíthatok?"

Az elvonulást 2021. december 6. és 13. között tartjuk Puerto de la Cruz-ban, Tenerifén. A Wizzair Budapest-Tenerife járatához igazítottuk a vállalkozói elvonulást. A reptérről ide és vissza is biztosítunk transzfert, amely a részvételi díjban benne foglaltatik.

Az első nap megérkezel tenerifére. 

Az első dolgod az lesz, hogy a leveszed a télikabátod, mert megérkezel az örök tavasz szigetére. A reptéren már várni fog a transzferautó, ami elhoz ide, Puerto de la Cruz-ba a szállásra. Közös vacsorával indítjuk a hetet és átbeszéljük a heti programot.

a második nap elkezdjük a közös munkát.

Reggel 9-től délután 4-ig lesz az első intenzív tanulós napunk. Kicsit feljebb görgetve meg tudod nézni, hogy milyen témákat fogunk érinteni. Este 6 órától pedig 30 perces jógán és 30 perces meditáción tudsz részt venni a csodálatos Playa Jardinon.

a harmadik nap elkezdjük bejárni tenerifét.

A harmadik nap ellátogatunk a lélegzetelállító Masca-völgybe és a Los Gigantes sziklákhoz, majd a kedvenc guachinchénkben megállunk egy tradicionális kanárió ebédre. Este 18 órától pedig indul az ún. “hot seat”. Itt lehetősége lesz mindenkinek, hogy a teljes csapat az ő cégére és kérdéseire válaszoljon nagyon fókuszáltan.

A negyedik nap folytatjuk az intenzív tanulást.

Csakúgy, mint a második nap, itt is 9-től 16 óráig dolgozunk együtt a vállalkozásodon. Kicsit feljebb görgetve meg tudod nézni, hogy milyen témákat fogunk érinteni. Este 6 órától pedig 30 perces jógán és 30 perces meditáción tudsz részt venni Puerto legszebb parkjában, a Parque Sortija-ban.

AZ ÖTÖDIK NAP KINÉZÜNK TENERIFE LEGMAGASABB PONTJÁRÓL.

Ezen a napon felmegyünk a Teide-re, ami a világ egyik legmagasabb vulkánja. Olyan környezetbe csöppensz, mintha a Marson járnál. Érdekességképp, itt tesztelik egyébként a marsjárókat, mert annyira hasonlóak a feltételek hozzá. Este 6 órától pedig megint “hot seat”-et tartunk.

A hatodik nap folytatjuk a hot seat-et.

A hatodik nap folytatjuk a hot seat-et, majd kaptok néhány óra szabadságot, és késő délután várunk titeket Balázzsal egy ötleteléssel és mastermind-dal összekötött grillpartira.

A hetedik nap ejtőzünk tenerife legszebb strandján.

A hetedik nap kicsit megpihenünk a Playa Las Teresitas-on, majd délután 17 órától üzleti portréfotózáson veszel részt.

A nyolcadik nap meglátogatunk egy banánültetvényt.

A nyolcadik napon meglátogatunk egy banánültetvény Icod-ban, majd felfedezzük Guarachico-t és Los Silos-t is. 14:30-kor pedig transzferautóval indulás a reptérre. 

Milyen Timivel és a csapatával dolgozni?

Fontos információk:

A helyek száma limitált, összesen 10 fő vehet részt.
A foglalásod akkor válik véglegessé, ha kiegyenlíted a részvételi díjat.  

A 2021 november 6. utáni lemondásoknál az oktatás és coaching díját felszámoljuk, és a különbözet kerül visszautalásra. A november 20. utáni lemondásoknál nincs lehetőség részleges pénzvisszatérítésre sem.

Az elvonulás előtt 3 héttel Zoom-on találkozunk egy 45 perces egyeztetés kertein belül.

NÉZZ BELE A TENERIFE ÉLETÜNKBE

Mennyibe kerül mindez?

Tervezzük együtt újra a vállalkozásod vevőszerző és üzleti folyamatait, hogy anyagilag stabil, egészséges és kiteljesedett életet élhess!

A csomag tartalmazza:

Időtartam

8 nap (utazással együtt)

497.000 Ft (bruttó)

A szállást a jelentkezők számához és igényeihez fogjuk igazítani. A budgettől a luxusig mindeng meg tudunk szervezni.

A Wizzair Budapest-Tenerife járatához igazítottuk az elvonulást, így december 6-tól 13-ig foglald a járatod. 

készen állsz arra, hogy örökre megváltoztasd a vállalkozásod és az életed?

Milyen Timivel és a csapatával dolgozni?